Одбележување на Светскиот ден на штедењето, 31 октомври 2023 година

03.11.2023

Традиционално, по повод Светскиот ден на штедење 31. октомври Македонската банкарска асоцијација во соработка со Фондот за осигурување на депозити вчера организираше пригодна свеченост на која се вклучија Заменикот Министер за финансии, Филип Николовски, Гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска, Директорот на Фондот, Амир Шабани, претставници на финансиските институции, на членките на Македонската банкарска асоцијација и нивните најдобри службеници за 2023 година.

Слика
Директор на Фондот за осигурување на депозити, г-ин Amir Shabani
Слика
Директор на Фондот за осигурување на депозити, г-ин Amir Shabani

Слика
Светски ден на штедењето, 31 октомври 2023 година, најдобрите банкарски работници
Слика
Светски ден на штедењето, 31 октомври 2023 година
 • Силк Роуд Банка АД Скопје
 • Комерцијална банка АД Скопје
 • НЛБ банка АД Скопје
 • ПроКредит банка АД Скопје
 • Стопанска банка АД Битола
 • Стопанска банка АД Скопје
 • Универзална Инвестициона банка АД Скопје
 • Халк Банка АД Скопје
 • Централна Кооперативна банка АД Скопје
 • Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје
 • ТТК банка АД Скопје
 • Штедилница Можности ДОО Скопје
 • Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје