Сочувство

23.11.2021

Во најтажните денови за македонските граѓани, изразуваме длабоко сочувство до семејствата на нашите сограѓани кои своите животи ги загубија во трагичната сообраќајна несреќа која се случи во Бугарија. Неизмерна е тагата која сите ја чувствуваме.

На повредените им посакуваме поскоро закрепнување од повредите.

директор

Amir Shabani

 

 • Силк Роуд Банка АД Скопје
 • Комерцијална банка АД Скопје
 • НЛБ банка АД Скопје
 • ПроКредит банка АД Скопје
 • Стопанска банка АД Битола
 • Стопанска банка АД Скопје
 • Универзална Инвестициона банка АД Скопје
 • Халк Банка АД Скопје
 • Централна Кооперативна банка АД Скопје
 • Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје
 • ТТК банка АД Скопје
 • Штедилница Можности ДОО Скопје
 • Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје